Download Parallels Desktop 19.3.0 Crack Gratis ITA 2024

Parallels Desktop for Mac Business Edition İndir Full v19.3.0 Turkce

Download Parallels Desktop v19.3.0 for PC Business Edition İndir Full Version

Parallels Desktop for Mac Business Edition İndir Full v19.3.0 Turkce

Parallels Desktop, Windows ve Mac uygulamalarını yan yana çalıştırmanıza olanak tanır. Uygulamalarını kullanmaya devam ederken Windows’u görünmez yapmak veya tanıdık Windows arka planını ve denetimlerini Mac’inizde tutmak için görünümünüzü seçin. İster Mac sürümü olmayan Windows programlarını çalıştırmanız gereksin, ister PC’den Mac’e geçiş yapıyor olun ve verilerinizi aktarmanız gereksin, Parallels Desktop sizi kapsamıştır.

Burada Parallels’te, on yılı aşkın bir süredir Mac® kullanıcıları için 1 numaralı seçenek olan Wondershare Recoverit For Mac yazılımımızı seçtikleri için milyonlarca kullanıcımıza teşekkür etmek istiyoruz. Korsan lisanslar her yazılım pazarında yükselişte olduğundan, meraklı kullanıcıları Mac için Parallels Desktop çatlamış lisans anahtarını aramadan önce bu blog gönderisini iyice okumaya teşvik etmek istiyoruz. Güvenlik risklerine ve endişelerine dalıyoruz ve kullanıcıların tanımlanamayan sitelerden veya basitçe korsan sitelerden Parallels Desktop’ın crack / torrent sürümünü kullanma konusunda neden dikkatli olmaları gerektiğini araştırıyoruz.

Parallels Desktop Business Edition v19.3.0 Build 54570 For Windows 2024

Mac için Wondershare Recoverit Registration Code’ın kırık bir lisans anahtarını mı arıyorsunuz? Küresel olarak, milyonlarca kullanıcı, daha fazla şirket fiyatlarını artırdıkça veya bir abonelik modeline geçtikçe, yazılımın kaçak sürümlerini yüklemeye yöneliyor. Yazılım ekosisteminde, yazılımı yasa dışı yollardan elde etmek için korsan veya çatlak lisanslar için her zaman yoğun bir pazar olmuştur. Kullanıcılar bir veya iki kuruş tasarruf edebilirken, korsan kopya kullanmanın tehlikeleri faydalarından büyük ölçüde ağır basmaktadır.

2018 Revulytics’e göre, en iyi 20 yazılım lisansı kötüye kullanımı ve korsanlık etkin noktası yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde değil, Çin, Hindistan, Rusya, Almanya ve daha pek çok ülkede. Yeterince komik, dünyada ödenmemiş yazılım raporu olmayan sadece dokuz ülke var! Son yıllarda, Google’dan her saat 100.000’den fazla korsan bağlantıyı kaldırması isteniyor. Gerçek şu ki, yazılım şirketlerinin veya arama motorlarının çabalarına bakılmaksızın korsan yazılım pazarı büyümeye devam ediyor.

Daha fazla PC Yazılımı indirmek de isteyebilirsiniz: Winrar Download 64-bit

Parallels Desktop for Mac Business Edition İndir Full v19.3.0 Turkce

Wondershare Recoverit Free Temel özellikler:

Kullanıcıların Wondershare Recoverit License Key (veya herhangi bir macOS veya Windows yazılımı) için korsan veya yasa dışı olarak ihlal edilmiş lisansları kullanırken karşılaştıkları potansiyel riskler şunlardır:

  • Kötü amaçlı yazılım: Kötü amaçlı yazılım, “kötü amaçlı yazılım” ın kısaltmasıdır.” Bullguard’ın tanımına göre, kullanıcının rızası olmadan bilgisayarlara sızmak ve zarar vermek için tasarlanmış bir bilgisayar programıdır.
  • Keylogger’lar veya casus yazılımlar: Bunlar genellikle kimlik veya finansal tehditlerde kullanılır. Şifreleri veya bankacılık bilgilerini çalmak için tasarlanmıştır. Bu, kimliğinizi veya finansal sağlığınızı hızlandırmak için yıllarca süren zor boşluklara neden olabilir.
  • Fidye yazılımı: Fidye ödenene kadar kullanıcıyı yazılım veya donanımdan kilitlediği için kriptoviroloji olarak kabul edilen gasp temelli bir tehdit. CSOOnline, son 5 yılın en büyük 6 fidye yazılımı saldırısını özetliyor. Bu tehdidin ortak noktası son bir yılda azalmış olsa da, fidye yazılımının hem bireysel kullanıcılar hem de kurumsal şirketler için hala bir endişe kaynağı olduğu düşünülmektedir.
  • Virüsler ve solucanlar: Kaspersky, ikisi arasındaki farkı özetleyen bir eğitim makalesi yayınladı: “Bilgisayar virüsleri ve solucanlar arasındaki önemli bir ayrım, virüslerin çalışması, zarar vermesi ve diğer yürütülebilir dosyalara veya belgelere bulaşması için virüslerin etkin bir ana bilgisayar programına veya zaten virüs bulaşmış ve etkin bir işletim sistemine ihtiyaç duymasıdır. bunlar, insan yardımı olmadan bilgisayar ağları aracılığıyla kendi kendini kopyalayabilen ve yayabilen bağımsız kötü amaçlı programlardır.”
  • Bloatware: Bloatware, kullanıcının bilgisi olmadan indirilen bir yazılımdır. Sonunda, bir cihazın o kadar yavaş olmasına ve sonunda kullanılamaz hale gelmesine neden olmak için donanımın bellek kaynaklarını kullanır.

Wondershare Recoverit Key Serial Nasıl indirilir ve Kurulur:

  • Başlamak için, bu sayfanın altındaki bağlantılı makaleyi kullanarak Wondershare Recoverit Mac Kırığını alın.
  • Zip arşivini veya Posta kodu paketini kullanıcının istediği konuma aktarın.
  • Ardından, uygulamayı çalıştırmak yerine içeriğe göz atın.
  • Eklentiyi geçerli belgeye yeniden gönderin.
  • Aksi takdirde en son sürümü yükleyebilirsiniz, ancak bu görevi tamamlayacaktır.
  • Ücretsiz uygulamaya güvenin.

MirrorFile

Autore foto
Data di pubblicazione:
Autore: PCprogrami

Un commento su “Parallels Desktop for Mac Business Edition İndir Full v19.3.0 Turkce

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *