Microsoft Office 2021 Crack per PC Gratis ITA

Microsoft Office 2021 Pro Plus Full indir Türkçe

Microsoft Office 2021 Pro Crack Plus Tam indir Türkçe Yükseltme Sürümü

Microsoft Office 2021 Pro Plus Full indir Türkçe

Microsoft Office 2021 Crack, Windows’un en son sürümüdür. Uygulama ve tüm dosyalar göndermeden önce kişisel olarak test edilir ve yüklenir; Program kusursuz çalışıyor. Windows’un en yeni sürümü için Office 2021 Download Ücretsiz İndirmenin eksiksiz bir çevrimdışı yükleyici bağımsız kurulumudur.

Office 2021 Indir, Microsoft’un Office paketinin 2021’de Windows 11 ile birlikte piyasaya sürülecek sürümüdür. Ek özellikler ve en önemlisi tamamen yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü ile Microsoft Office 2019’un hemen halefidir. Microsoft 365 ürünlerinin aksine, bu paket sürekli olarak Internet’e bağlı olmanızı gerektirmez.

Microsoft Office 2021 Ürün Anahtarı Artık Çalışmıyor

Word’deki yardımcı pilot sizinle birlikte yazacak, düzenleyecek, özetleyecek, önerilerde bulunacak ve oluşturacaktır. Copilot, ilk taslakları geliştirmek, mevcut makalelere materyal eklemek, dili özetlemek ve bölümlerini yeniden işlemek, hatta özlüklerini geliştirmek için sayfaları tamamlamak için işletmenizin her yerinden bilgi toplayacaktır.

Microsoft Düzenleyici, tüm Word belgelerinizdeki yazım, dilbilgisi, büyük harf kullanımı ve noktalama işaretlerini kontrol edebilir. Makalelerinizi başkalarıyla paylaşın ve gerçek zamanlı olarak yorum ve önerilerde bulunarak işbirliği içinde düzenleyin.

Daha fazla Ücretsiz Yazılım indirmek de isteyebilirsiniz: Internet Download Manager

Office Ürün Anahtarı 2021 Ana Özellikler:

Kelime, ne istersen ve nasıl istersen yaz.

Microsoft Office 2021 Türkçe, çok çeşitli belgeleri düzenlemenizi sağlayan ikonik Word’e sahiptir. Önceki sürümlerle karşılaştırıldığında, Word 2021’in bazı büyüleyici yeni özellikleri vardır. Yardım sekmesine tıklayarak, bu yeni sürümdeki sayısız yeni özellik hakkında kapsamlı bir tur atabilirsiniz. 2019 baskısında olduğu gibi, Microsoft Translator yazılıma dahil edilmiştir ve metinleri otomatik olarak çevirmenize olanak tanır. Ayrıca, tüm bu araçları kolaylıkla kullanmanıza olanak tanıyan metni doğrudan çizebilir, renklendirebilir ve altını çizebilirsiniz.

En güçlü elektronik tablo düzenleyicisi.

Şüphesiz piyasadaki en yetenekli, popüler ve tanınmış elektronik tablo düzenleyici olan Excel, Microsoft Office 2021’de yer alan öne çıkan özelliklerden bir diğeridir. Excel 2021’in birkaç yeni özelliği, görselliği ve arayüz yükseltmesi vardır. Word’de olduğu gibi, Yardım sekmesi önceki sürümden bu yana değişen her şeyin bir özetini içerir. Yine de tüm elektronik tablolarınızı çeşitli biçimlerde hızlı bir şekilde dışa aktarabilir ve onlarla size en uygun şekilde etkileşimde bulunmanıza izin verebilirsiniz.

Sunumlarınız her zamankinden daha iyi!

Yetkili bir sunum aracı olmadan bir ofis paketi eksiktir. Bunun için Microsoft Office 2021, dünyanın en popüler slayt düzenleyicisi olan Microsoft PowerPoint’in 2021 sürümünü içerir. PowerPoint 2021, üretkenliğinizi önemli ölçüde artıracak bir dizi yeni özelliğe sahiptir. Yeni başlayanlar için, tüm sunumlarınızı büyük ekranlarda harika görünecek 4K çözünürlükte dışa aktarabilirsiniz. Ek olarak, birçok yeni geçiş, efekt ve diğer bileşenler vardır.

Bütün bir ofis süiti.

Bilgisayarınız için iyi bir ofis paketine ihtiyacınız varsa, Microsoft Office 2021’i indirin. Bu araç, e-postalarınızı Outlook ile kolayca yönetmenize, PowerPoint ile çekici sunumlar oluşturmanıza, Excel ile elektronik tablolar üzerinde çalışmanıza ve Word ile metin belgeleri oluşturmanıza olanak tanır. Tüm bunlar, evden rahatça çalışmak için ihtiyacınız olan her şeyi içeren tek bir uygulamada paketlenmiştir.

Microsoft Office 2021 Pro Plus Full indir Türkçe

Office 2021 Pro Plus Sistem Gereksinimleri:

Bilgisayarınızın Office 2021’i çalıştırabilmesi için aşağıda listelenen sistem gereksinimlerini karşılaması gerekir. İsteğe bağlı değiller.

  • İşletim Sistemi: Windows 10 (1809 ve üstü) veya Windows 11.
  • İşlemci: 1,6 GHz veya üzeri, çift çekirdekli RAM: 4 GB (64 bit) veya 2 GB (32 bit)
  • Depolama: 4 GB kullanılabilir disk alanı.
  • Ekran çözünürlüğü: 1280 x 768 (4K ve üstü için 32 bit gerekli donanım hızlandırması).
  • Grafikler: Windows 10 için WDDM 2.0 veya üstü (veya Windows 10 Fall Creators Update için WDDM 1.3 veya üstü) ile DirectX 9 veya üstünü gerektirir.

Microsoft Office 2021 Full indir’ı nasıl indirip kurabilirim?

Office 2021 Professional ISO’YU indirmek ve yüklemek için hızlı bir yaklaşım aşağıdadır:

  1. Office Professional Plus 2021 ISO görüntü dosyasını bu sayfanın üstünden indirin ve yüklemeye başlamak için takın.
  2. Kurulumun tamamlanmasına izin verin; Tamamlandığında, aşağıdaki ekranı görmelisiniz. Kurulumu tamamlamak için Kapat’ı tıklatın.
  3. Artık yüklü Office 2021 uygulamalarından herhangi birini kullanabilirsiniz.

2 commenti su “Microsoft Office 2021 Pro Plus Full indir Türkçe

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *